Welkom bij de vrijeschool Stella Maris

De vrijeschool Stella Maris is een basisschool, waar iedereen welkom is. Centrale vraag is natuurlijk: Is de vrijeschool Stella Maris een school voor mijn kind? Want een school kiezen is niet zomaar iets. En waar kies je dan voor? Ongetwijfeld zult u zich breed oriënteren. Natuurlijk kunt u kiezen voor de school in de buurt, waar u misschien zelf op hebt gezeten. Maar u kunt ook zoeken naar de school die het beste bij uw kind past. En dan komt onze school misschien in aanmerking.

Ons onderwijs
Wat wenst u voor de toekomst van uw kind? Velen van u zullen zich kunnen vinden in het volgende antwoord: dat mijn kind echt zichzelf kan zijn. En dat is ook waar wij voor staan op Stella Maris. Wij willen onze leerlingen de ruimte geven om zichzelf te zijn én te worden, en om hun talenten te ontwikkelen, zodat ze hun weg kunnen vinden in een maatschappij die steeds verandert. Het is onze overtuiging dat het vrijeschoolonderwijs daar de juiste handvaten voor aanreikt.

We kijken steeds kritisch naar de inhoud van ons onderwijs. We vernieuwen en bewaken daarbij dat goede zaken behouden blijven. Ons onderwijs kan als volgt gedefinieerd worden:

De missie van Stella Maris

Leren voor het leven met hoofd, hart en handen.

 stella maris